تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۳۳
پایان نامه

دانشجو رامتین سراج پوراز پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « مطالعه کارکرد عشق در طراحی و پرداخت شخصیت های تراژیک درام تلویزیونی» دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما رساله یادشده را دکترشهرام گیل آبادی و دکتر احمد سفلایی راهنمایی و مشاوره داده و دکتر کاظم نظری و دکتر اصغر فهیمی فر در تاریخ چهارشنبه 24 بهمن، ساعت 12 و در سالن نمایش کتابخانه آن را داوری خواهند کرد.

عید نوروز و بهار طبیعت امسال با ایام ماه مبارک رجب و میلاد موفور السّرور مولای متّقیان و بابِ مدینه علم حضرت علی بن ابیطالب (ع) مقارن و متبرک شده است.
انتصاب آقای وحید حکیمیان به سمت سرپرست صیانت و حفاظت دانشگاه صدا و سیما
برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.