تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۶۹
انتصاب در دانشگاه صدا و سیما

رییس دانشگاه صدا و سیما در حکمی جناب آقای مهندس محمد شاهبازی را به عنوان « سرپرست خدمات فنی و انفورماتیک» دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری در این حکم به همکاری نزدیک با مدیران دانشگاه برای شناسایی و رفع نیازهای فنی و انفورماتیک، تعامل موثر با حوزه‌های ذیربط سازمانی، ارتقاء امکانات فنی و افزایش کیفیت خدمات فنی و انفورماتیک بخصوص به مسئله اینترنت دانشگاه اشاره دارد.

همچنین رییس دانشگاه صدا و سیما از زحمات و تلاش های جناب آقای مهندس غائبی در زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.