تاریخ خبر:‌دوشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۲۷
استمرار درخشش دانشگاه صدا و سیما در جشنواره‌ها

دانشجوی دانشکده دین و رسانه دانشگاه صدا و سیما به عنوان بهترین عکاس جشنواره « نگاه به آینده» معرفی و تندیس و جایزه بزرگ این جشنواره را از آن خود کرد..
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نخستین دوره جشنواره عکس « نگاه به آینده» با موضوعات بهداشت و سلامت، آموزش و تحصیل، توسعه پایدار، سفر و گردشگری داخلی، محیط زیست و کسب و کار برگزار شد.
روح الله دهقانی دانشجوی دانشکده دین و رسانه قم با عکس « اشتراک گذاری » در این جشنواره حاضر شد و علاوه بر کسب عنوان بهترین عکاس، موفق به دریافت تندیس و جایزه ویژه جشنواره شد.
محمود کلاری، حمید جبلی و مهدی آشنا اعضای هیات داوران جشنواره عکس «نگاه به آینده» بودند که پس از روح الله خالقی از دانشگاه صدا و سیما(قم)، احسان جزینی با عکس «آرامش در طوفان» از استان اصفهان، جمشید فرجوند با عکس «بدون عنوان» از استان کردستان و محمد صادق حسینی با عکس «سفر» از استان فارس را به عنوان دیگر برگزیدگان جشنواره معرفی کردند.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.