تاریخ خبر:‌یکشنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۷۷
دفاع از پایان نامه

توحید سلطانی از پایان نامه کارشناسی ارشد خود با عنوان « راهکارهای انگیزش کارکنان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای مشارکت در فرآیند تسهیم دانش به کمک تکنیک های بازی وارسازی» دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رساله را دکتر سیاوش صلواتیان راهنمایی و دکتر سمیه لبافی مشاوره داده است. همچنین دکتر محسن شاکری تژاد و دکتر داتیس خواجه ییان داوری این رساله را روز سه شنبه 16 بهمن ساعت 9 صبح در کلاس 105 دانشگاه صدا و سیما بر عهده خواهند داشت.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.