تاریخ خبر:‌سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۱۰۱
دفاع از رساله دانشجویی

سیدطاهر کریمی آذر روز چهارشنبه 10 بهمن ساعت 13 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در رشته مخابرات - سیستم دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رساله را با عنوان « بهبود جویبارسازی dash بر مبنای mdp با بکارگیری یادگیری تقویتی سلسله مراتبی» دکتر محمد بهدادفر راهنمایی و دکتر دارا رحمتی مشاوره داده اند.

همچنین دکتر حسن اصغریان و دکتر تورج شبانیان آنرا داوری خواهند کرد

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.