تاریخ خبر:‌سه شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۸۳
دفاع از رساله دانشجویی

سیدطاهر کریمی آذر روز چهارشنبه 10 بهمن ساعت 13 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما از پایان نامه کارشناسی ارشد خود در رشته مخابرات - سیستم دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این رساله را با عنوان « بهبود جویبارسازی dash بر مبنای mdp با بکارگیری یادگیری تقویتی سلسله مراتبی» دکتر محمد بهدادفر راهنمایی و دکتر دارا رحمتی مشاوره داده اند.

همچنین دکتر حسن اصغریان و دکتر تورج شبانیان آنرا داوری خواهند کرد

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.