تاریخ خبر:‌یکشنبه ۷ بهمن ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۱۹۷
پایان نامه کارشناسی ارشد

مهدی اسماعیل زاده دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده فنی مهندسی رسانه با گرایش مهندسی صدا از رساله پایان نامه خود دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما این پایان نامه با عنوان « بهسازی گفتار تخریب شده توسط واکنش و نویز با استفاده از سیستم یکپارچه تخمین پاسخ ضربه اتاق و استخراج تنگ سیگنال گفتار تمییز» روز دوشنبه 8 / 11 / 97 ساعت 30 / 15 در سالن نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما دفاع خواهد شد.

دکتر راهیل مهدیان استاد راهنما و دکتر معصومه شفیعیان و دکتر فربد رزازی داوری این رساله را بر عهده دارند.

خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
در این بخش می توانید دفترچه همیار انتخاب رشته کنکور سراسری را دریافت کنید.
در این بخش داوطلبان می توانند پاسخ های کارشناسان به سوالات متداول اغلب داوطلبان کنکور سراسری را مطالعه نمایند
دکتر اسفندیاری رئیس دانشگاه صدا وسیما در حکمی سیدرضا شریفی را به سمت سرپرست امور اداری دانشگاه منصوب کرد.