تاریخ خبر:‌یکشنبه ۳۰ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۸۹
پایان نامه کارشناسی ارشد

سید حسن نبوی از پایان نامه کارشناسی ارشد مخابرات - سیستم خود با عنوان « بهبود کیفیت تجربه کاربر برای محتوای ویدئویی جویبارسازی شده با رویکرد سمت سرور در ساختار ابری» دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، دکتر محمد بهدادفر و دکتر محمدرضا نوری فرد راهنما و مشاور این رساله هستند و دکتر حسن اصغریان و دکتر تورج شبانیان آن را در 1 بهمن ساعت 14 و در سالن نمایش کتابخانه داوری خواهند کرد. مدیریت جلسه بر عهده دکتر محمدعلی سبقتی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.