تاریخ خبر:‌شنبه ۲۹ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۴۹۸
دفاع پایان نامه

دانشجو امیر بامه از پایان نامه خود با عنوان « بررسی موانع رسانه ای شدن دستاوردهای علمی‌کشور در اخبار صدا و سیما » دفاع می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما پایان نامه یاد شده در مقطع کارشناسی ارشد رشته روزنامه نگاری و با راهنمایی دکترسیدمحسن بنی‌هاشمی و مشاوره دکتر محمدعلی هرمزی زاده روز یکشنبه 30 / 10 / 97 ساعت 30 : 10 در سالن نمایش کتابخانه این دانشگاه ارائه خواهد شد.

دکتر داود نعمتی انارکی و دکترحسینعلی افخمی داوری این رساله را بر عهده خواهند داشت.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.