تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۹۷۴
نشستی از جنس صمیمیت و همدلی

رییس دانشگاه صدا و سیما در نشستی صمیمی‌با کارکنان خدوم واحد خدمات دانشگاه از زحمات مستمر و فعالیت های مثبت این همکاران قدردانی و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری در این نشست، مهمترین ویژگی همکاران بخش خدمات دانشگاه را برخورداری از همت و خلوص نیّت دانست و گفت: وجود حس صمیمیت، درستی و رابطه دوستانه و برادرانه همکاران واحد خدمات بسیار قابل تقدیر و خوشحالی است و این حس مثبت همکاری و همدلی بایستی روز به روز تقویت شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به اوضاع سخت اقتصادی موجود در جامعه ادامه داد: سعی مدیران دانشگاه بر این بوده و هست تا با توجه به توان دانشگاه مساعدت هایی به همکاران خدمات داشته باشند.

در ادامه آقای علی خراسانی مشاور اجرایی دانشگاه و معاون سابق برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه در سخنانی کوتاه، همکاران واحد خدمات دانشگاه را از بهترین کارکنان این بخش در سازمان صدا و سیما توصیف کرد و گفت: اکثر کارکنان خدمات دانشگاه بیش از 10 سال سابقه دارند به همین خاطر ارتباطی بسیار اخلاقی، دوستانه و برادرانه با دیگر همکاران دانشگاه و حتی دانشجویان دارند.

استادان گرامی آقایان دکتر احمدرضا معتمدی و عزیزالله سالاری اعضای هیئت علمی دانشگاه به مرتبه«دانشیاری» ارتقاء یافتند.
جمعی از مدیران و دست اندرکاران کانون مدارس اسلامی تهران به منظور تعامل در زمینه جذب دانشجو از دانشگاه بازدید کردند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به منظور تسهیل در روند انتخاب رشته داوطلبان کارشناسی ارشد اقدام به انتشار دفترچه معرفی رشته‌ها و دانشکده‌های دانشگاه نموده است.
دکتر یاراحمدی رییس دانشکده بهداشت و جمعی از معاونان و اعضای هیئت علمی این دانشکده دانشگاه علوم پزشکی ایران از دانشگاه صدا و سیما بازدید کردند.
 اداره کل آموزش سازمان با همکاری دانشگاه صدا و سیما دوره کارگاهی طراحی خلاقانه جدول پخش ویژه مدیران تامین و پخش مراکز استانها را در مرکز کرمان برگزار کرد.