تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۲۱۷
نشستی از جنس صمیمیت و همدلی

رییس دانشگاه صدا و سیما در نشستی صمیمی‌با کارکنان خدوم واحد خدمات دانشگاه از زحمات مستمر و فعالیت های مثبت این همکاران قدردانی و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری در این نشست، مهمترین ویژگی همکاران بخش خدمات دانشگاه را برخورداری از همت و خلوص نیّت دانست و گفت: وجود حس صمیمیت، درستی و رابطه دوستانه و برادرانه همکاران واحد خدمات بسیار قابل تقدیر و خوشحالی است و این حس مثبت همکاری و همدلی بایستی روز به روز تقویت شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به اوضاع سخت اقتصادی موجود در جامعه ادامه داد: سعی مدیران دانشگاه بر این بوده و هست تا با توجه به توان دانشگاه مساعدت هایی به همکاران خدمات داشته باشند.

در ادامه آقای علی خراسانی مشاور اجرایی دانشگاه و معاون سابق برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه در سخنانی کوتاه، همکاران واحد خدمات دانشگاه را از بهترین کارکنان این بخش در سازمان صدا و سیما توصیف کرد و گفت: اکثر کارکنان خدمات دانشگاه بیش از 10 سال سابقه دارند به همین خاطر ارتباطی بسیار اخلاقی، دوستانه و برادرانه با دیگر همکاران دانشگاه و حتی دانشجویان دارند.

مرکز کارآفرینی، رشد و نوآوری دانشگاه به منظور آشنایی و ارتباط موثر دانشجویان با محیط های کسب و کار نوپا و موفق ملی  تور آشنایی با مجموعه ابرآروان را برگزار نمو...
مدیریت کارآفرینی دانشگاه با برگزاری تور بازدید از شرکت سینما تیکت، گامی‌برای آشنایی استادان و دانشجویان با کسب و کارهای سینما و رسانه برداشت.
دانشگاه صدا و سیما در دانشگاه کربلا مدیریت نشست ظرفیت های اربعین را برعهده خواهد داشت.
رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: داشتن شبکه یکی از اهداف تشکیل مباحث علمی است و در حاشیه همایش بین المللی جایزه المصطفی شبکه سازی انجام می‌شود.
جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)جدول زمان‌بندی مصاحبه حضوری (علمی و صلاحیت عمومی)