تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۳۷
نشستی از جنس صمیمیت و همدلی

رییس دانشگاه صدا و سیما در نشستی صمیمی‌با کارکنان خدوم واحد خدمات دانشگاه از زحمات مستمر و فعالیت های مثبت این همکاران قدردانی و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری در این نشست، مهمترین ویژگی همکاران بخش خدمات دانشگاه را برخورداری از همت و خلوص نیّت دانست و گفت: وجود حس صمیمیت، درستی و رابطه دوستانه و برادرانه همکاران واحد خدمات بسیار قابل تقدیر و خوشحالی است و این حس مثبت همکاری و همدلی بایستی روز به روز تقویت شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به اوضاع سخت اقتصادی موجود در جامعه ادامه داد: سعی مدیران دانشگاه بر این بوده و هست تا با توجه به توان دانشگاه مساعدت هایی به همکاران خدمات داشته باشند.

در ادامه آقای علی خراسانی مشاور اجرایی دانشگاه و معاون سابق برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه در سخنانی کوتاه، همکاران واحد خدمات دانشگاه را از بهترین کارکنان این بخش در سازمان صدا و سیما توصیف کرد و گفت: اکثر کارکنان خدمات دانشگاه بیش از 10 سال سابقه دارند به همین خاطر ارتباطی بسیار اخلاقی، دوستانه و برادرانه با دیگر همکاران دانشگاه و حتی دانشجویان دارند.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.