تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۰۸۵
نشستی از جنس صمیمیت و همدلی

رییس دانشگاه صدا و سیما در نشستی صمیمی‌با کارکنان خدوم واحد خدمات دانشگاه از زحمات مستمر و فعالیت های مثبت این همکاران قدردانی و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری در این نشست، مهمترین ویژگی همکاران بخش خدمات دانشگاه را برخورداری از همت و خلوص نیّت دانست و گفت: وجود حس صمیمیت، درستی و رابطه دوستانه و برادرانه همکاران واحد خدمات بسیار قابل تقدیر و خوشحالی است و این حس مثبت همکاری و همدلی بایستی روز به روز تقویت شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به اوضاع سخت اقتصادی موجود در جامعه ادامه داد: سعی مدیران دانشگاه بر این بوده و هست تا با توجه به توان دانشگاه مساعدت هایی به همکاران خدمات داشته باشند.

در ادامه آقای علی خراسانی مشاور اجرایی دانشگاه و معاون سابق برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه در سخنانی کوتاه، همکاران واحد خدمات دانشگاه را از بهترین کارکنان این بخش در سازمان صدا و سیما توصیف کرد و گفت: اکثر کارکنان خدمات دانشگاه بیش از 10 سال سابقه دارند به همین خاطر ارتباطی بسیار اخلاقی، دوستانه و برادرانه با دیگر همکاران دانشگاه و حتی دانشجویان دارند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در حکمی دکتر محمدحسین ساعی عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما را به ریاست دانشگاه سوره منصوب نمودند.
محمدحسین مهدویان کارگردان فیلم ماجرای نیمروز موضوع قسمت جدید برنامه نمای نو دانشگاه صداوسیما است.
آثار دانشجویان خانم محبوبه علی آقایی و محمدحسین آزادی به مرحله نهایی جشنواره نشریات دانشگاه‌های سراسر کشور راه یافت.
خبر درگذشت مادر شهیدان والامقام رضاعلی و حسن رضا بابایی و مادربزرگ شهید جلال پارسائیان موجب تاثر و اندوه اینجانب و همکاران محترم دانشگاه صداوسیما گردید.
آیین افتتاحیه دوره پایانی جشنواره ملی رسانش ویژه برگزیدگان جشنواره روز شنبه 26 مرداد در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.