تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۹ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۶۵۸
نشستی از جنس صمیمیت و همدلی

رییس دانشگاه صدا و سیما در نشستی صمیمی‌با کارکنان خدوم واحد خدمات دانشگاه از زحمات مستمر و فعالیت های مثبت این همکاران قدردانی و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما دکتر شهاب اسفندیاری در این نشست، مهمترین ویژگی همکاران بخش خدمات دانشگاه را برخورداری از همت و خلوص نیّت دانست و گفت: وجود حس صمیمیت، درستی و رابطه دوستانه و برادرانه همکاران واحد خدمات بسیار قابل تقدیر و خوشحالی است و این حس مثبت همکاری و همدلی بایستی روز به روز تقویت شود.

رییس دانشگاه صدا و سیما با اشاره به اوضاع سخت اقتصادی موجود در جامعه ادامه داد: سعی مدیران دانشگاه بر این بوده و هست تا با توجه به توان دانشگاه مساعدت هایی به همکاران خدمات داشته باشند.

در ادامه آقای علی خراسانی مشاور اجرایی دانشگاه و معاون سابق برنامه ریزی، مالی و پشتیبانی دانشگاه در سخنانی کوتاه، همکاران واحد خدمات دانشگاه را از بهترین کارکنان این بخش در سازمان صدا و سیما توصیف کرد و گفت: اکثر کارکنان خدمات دانشگاه بیش از 10 سال سابقه دارند به همین خاطر ارتباطی بسیار اخلاقی، دوستانه و برادرانه با دیگر همکاران دانشگاه و حتی دانشجویان دارند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از ستاد خبری سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر، نشست «سیاست‌گذاری سینمایی در عصر جهانی شدن» از مجموعه نشست‌های د...
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما نشست ها و کارگاه‌های دانشگاهی سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر در دانشگاه صدا و سیما برگزار خواهد شد.
کتاب «دولت‌ها چگونه به سینما کمک می‌کنند» ترجمه گروهی از مترجمان و به کوشش شهاب اسفندیاری و فرزام امین صالحی در جشنواره جهانی فیلم فجر رونمایی می‌شود.
نشست تخصصی رسانه و بحران با محوریت بررسی عملکرد رسانه در حادثه سیل نوروز ۹۸ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.