تاریخ خبر:‌شنبه ۱۵ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۰۰۲
طی نامه ای به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مطرح شد:
حمایت 40 نماینده مجلس از توسعه دانشگاه صدا و سیما برای مقابله با جنگ رسانه ای دشمن

چهل نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامه ای به دکتر غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن حمایت از تداوم نیم قرن فعالیت آموزشی دانشگاه صدا و سیما از او خواستند تا در برابر جنگ رسانه‌ای عظیم دشمن از توسعه و گسترش علوم، فنون و هنرهای رسانه‌ای حمایت کند.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اشاره به سرمایه‌گذاری میلیاردها دلار توسط دشمنان ایران جهت راه‌اندازی صدها شبکه رادیویی و تلویزیونی و گسیل ارتش‌های سایبری به شبکه‌های اجتماعی و برپایی یک جنگ عظیم رسانه‌ای و فرهنگی علیه جمهوری اسلامی، بر ضرورت آموزش و تربیت هنرمندان و فعالان رسانه‌ای و فرهنگی برای تقابل با این هجمه‌ها و دفاع از مرزهای عقیدتی و فرهنگی کشور تاکید کردند.
امضا کنندگان این نامه با تاکید بر سابقه 50 ساله دانشگاه صدا و سیما به عنوان یکی از قدیمی‌ترین مراکز آموزش عالی رسانه در آسیا و محل تعلیم و تربیت هزاران هنرمند، فعال رسانه‌ای و متخصص فناوری رسانه در دهه های گذشته به انتقاد از اقدام معاونت آموزشی وزارت علوم جهت حذف برخی رشته های این دانشگاه در ابتدای سال 1397 پرداخته و تصریح کرده اند که در شرایط کنونی حذف رشته‌ها و یا تعطیلی این دانشگاه با هیچ منطقی سازگار نیست.
نمایندگان مردم در خانه ملت با استناد به بند 12 اساسنامه سازمان صدا و سیما مصوب جلسه مورخ 27/7/62 مجلس شورای اسلامی که بر اساس آن سازمان صدا و سیما موظف شده است به تکمیل و گسترش دانشکده صدا و سیمای جمهوری اسلامی بپردازد از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خواسته اند تا  رسماً درخصوص تداوم فعالیت قانونی این دانشگاه راهبردی تصمیم گیری و اعلام موضع نمایند تا هیچ گونه تردیدی در خصوص تداوم فعالیت این دانشگاه وجود نداشته باشد.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.