تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۷۰۳
مطالعه موردی رادیو اربعین

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع مطالعه ساختار مطلوب برنامه سازی رادیو مناسبتی در مناسک دینی ( مطالعه موردی رادیو اربعین) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مجید یوسفی رامندی روز یکشنبه 16 دی ماه، ساعت 30 / 12 در اتاق نمایش کتابخانه از پایان نامه خود دفاع خواهد کرد.

در این جلسه دکتر محمد اخگری به عنوان راهنما، دکتر زهرا صفاییان به عنوان مشاور، دکتر حسن خجسته و دکتر معصومه اسمعیل نژاد به عنوان داور حضور خواهند داشت.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.