تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۱۳۲
مطالعه موردی رادیو اربعین

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع مطالعه ساختار مطلوب برنامه سازی رادیو مناسبتی در مناسک دینی ( مطالعه موردی رادیو اربعین) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مجید یوسفی رامندی روز یکشنبه 16 دی ماه، ساعت 30 / 12 در اتاق نمایش کتابخانه از پایان نامه خود دفاع خواهد کرد.

در این جلسه دکتر محمد اخگری به عنوان راهنما، دکتر زهرا صفاییان به عنوان مشاور، دکتر حسن خجسته و دکتر معصومه اسمعیل نژاد به عنوان داور حضور خواهند داشت.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.