تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۳۸۹
مطالعه موردی رادیو اربعین

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع مطالعه ساختار مطلوب برنامه سازی رادیو مناسبتی در مناسک دینی ( مطالعه موردی رادیو اربعین) برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مجید یوسفی رامندی روز یکشنبه 16 دی ماه، ساعت 30 / 12 در اتاق نمایش کتابخانه از پایان نامه خود دفاع خواهد کرد.

در این جلسه دکتر محمد اخگری به عنوان راهنما، دکتر زهرا صفاییان به عنوان مشاور، دکتر حسن خجسته و دکتر معصومه اسمعیل نژاد به عنوان داور حضور خواهند داشت.

برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد...