تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۸۵۶
انتصاب اعضای شورای عالی جشنواره بیست و دوم هدهد

رئیس و شورای عالی بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانی صدا و سیما با حکم دکتر دارابی منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی رسانه ملی، اعضای شورای عالی جشنواره با حکم دکتر علی دارابی معاون امور استان‌های صداوسیما منصوب شدند.

سید عباس فاطمی‌ به‌عنوان رئیس و حسن خجسته، محمد حسین صوفی، مهدی فرجی،  حمید شاه‌آبادی،  شهاب اسفندیاری، علی بخشی‌زاده، سعید اوحدی، حسن اسلامی مهر، محمد خزایی، محمدرضا جعفری جلوه، علیرضا جلالی، احمدرضا معتمدی، حجت‌الله ایوبی، احمد ضابطی جهرمی، پرویز شیخ طادی، مرتضی حیدری، محسن مومنی شریف، حسن ریاحی، محمد سریر،  مریم جلالی و پروانه معصومی‌ به عنوان اعضای این شورا انتخاب شدند.

دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم با حضور در مراسم رونمایی برنامه «نمای نو» ضمن تقدیر از دانشجویان عوامل تولید این مجموعه بر ضرورت ارتباط بیشتر تاکید کرد.
نشست رونمایی از برنامه «نمای نو» تولید دانشجویی با حضور دکتر اسفندیاری و دکتر احسانی مدیر شبکه نسیم و جمعی از مدیران شبکه نسیم و کانال نمایش برگزار شد.
نشست آموزشی «بررسی راهکارهای مقابله با خبر جعلی» با محوریت پایان نامه یکی از دانشجویان دانشگاه در اداره پژوهش های خبری معاونت سیاسی برگزار شد.
بخش عملی دوره آزاد گویندگی و فن بیان به همت مدیریت آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه برگزار شد.
 بر اساس هماهنگی‌های به عمل آمده و موافقت رییس محترم سازمان، میزان کمک هزینه پایان نامه و پرداخت عیدی و بن کتاب افزایش قابل توجهی یافته است.