تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۲۷
انتصاب اعضای شورای عالی جشنواره بیست و دوم هدهد

رئیس و شورای عالی بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانی صدا و سیما با حکم دکتر دارابی منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی رسانه ملی، اعضای شورای عالی جشنواره با حکم دکتر علی دارابی معاون امور استان‌های صداوسیما منصوب شدند.

سید عباس فاطمی‌ به‌عنوان رئیس و حسن خجسته، محمد حسین صوفی، مهدی فرجی،  حمید شاه‌آبادی،  شهاب اسفندیاری، علی بخشی‌زاده، سعید اوحدی، حسن اسلامی مهر، محمد خزایی، محمدرضا جعفری جلوه، علیرضا جلالی، احمدرضا معتمدی، حجت‌الله ایوبی، احمد ضابطی جهرمی، پرویز شیخ طادی، مرتضی حیدری، محسن مومنی شریف، حسن ریاحی، محمد سریر،  مریم جلالی و پروانه معصومی‌ به عنوان اعضای این شورا انتخاب شدند.

برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد...