تاریخ خبر:‌سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۶۰
انتصاب اعضای شورای عالی جشنواره بیست و دوم هدهد

رئیس و شورای عالی بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استانی صدا و سیما با حکم دکتر دارابی منصوب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی رسانه ملی، اعضای شورای عالی جشنواره با حکم دکتر علی دارابی معاون امور استان‌های صداوسیما منصوب شدند.

سید عباس فاطمی‌ به‌عنوان رئیس و حسن خجسته، محمد حسین صوفی، مهدی فرجی،  حمید شاه‌آبادی،  شهاب اسفندیاری، علی بخشی‌زاده، سعید اوحدی، حسن اسلامی مهر، محمد خزایی، محمدرضا جعفری جلوه، علیرضا جلالی، احمدرضا معتمدی، حجت‌الله ایوبی، احمد ضابطی جهرمی، پرویز شیخ طادی، مرتضی حیدری، محسن مومنی شریف، حسن ریاحی، محمد سریر،  مریم جلالی و پروانه معصومی‌ به عنوان اعضای این شورا انتخاب شدند.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.