تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۲۵۸
اطلاعیه؛
دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما آقای داود موسوی از پایان نامه خود تحت عنوان « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» ( مطالعه موردی برنامه های رادیو برونمرزی و رادیو عراق) روز یکشنبه 2 / 10 / 97 ساعت 13 در اتاق نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما دفاع می کند.

در این جلسه دکتر علی محمد صالحی به عنوان استاد راهنما، دکتر محمد اخگری به عنوان استاد مشاور، دکتر حسن خجسته و دکتر محمدقلی میناوند نیز به عنوان استادان داور حضور خواهند داشت.

معاون برون مرزی سازمان صداوسیما از افزایش موج حمایت رسانه ای از مجری شبکه پرس تی وی در خارج از کشور خبر داد.
حسین محب‌اهری، هنرمند تئاتر، تلویزیون و سینما بامداد روز چهارشنبه ۲۶ دی، دارفانی را وداع گفت.
رییس مرکز علمی‌کاربردی رسانه، فعالیت های مهارت آموزی این مراکز را نمود علمی و عملی نیل به اهداف اقتصاد مقاومتی دانست.
دانشجویان و فارغ التحصیلان طلبه دانشکده دین و رسانه (قم) دانشگاه صدا و سیما در نهمین جشنواره فیلم عمار افتخار آفرین شدند.
گردهمایی تعدادی از روسای دانشگاه‌های وابسته با سازمان‌ها به میزبانی دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.