تاریخ خبر:‌چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۷ - بازدید:‌۵۴۸
اطلاعیه؛
دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد

جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد با موضوع « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما آقای داود موسوی از پایان نامه خود تحت عنوان « مطالعه ارزشهای فرهنگی اسلامی در تولیدات برنامه های رادیویی» ( مطالعه موردی برنامه های رادیو برونمرزی و رادیو عراق) روز یکشنبه 2 / 10 / 97 ساعت 13 در اتاق نمایش کتابخانه دانشگاه صدا و سیما دفاع می کند.

در این جلسه دکتر علی محمد صالحی به عنوان استاد راهنما، دکتر محمد اخگری به عنوان استاد مشاور، دکتر حسن خجسته و دکتر محمدقلی میناوند نیز به عنوان استادان داور حضور خواهند داشت.

برای نخستین بار در سال‌های اخیر کلیه مطالبات کارکنان، استادان و دانشجویان قبل از پایان سال پرداخت شد.
استادان نمونه، مدیران، کارکنان و دانشجویان نمونه دانشگاه صدا و سیما مورد تشویق و قدردانی قرار گرفتند.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما صفحه اینستاگرام این دانشگاه راه اندازی شد.
نشریه تخصصی دانشکده تولید دانشگاه صدا و سیما منتشر می‌شود.
همزمان با سالروز تأسیس دانشگاه صدا و سیما، نمایشگر ( مانیتور) روابط عمومی حاوی اخبار دانشگاه پس از طی دوره ای آزمایشی، در سالن ورودی این دانشگاه شروع به کار کرد...