تعداد بازدید : 150 - تاریخ خبر : چهارشنبه 14 آذر 1397 - 03:39
از روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما چه خبر؟

مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما از اجرای چندین برنامه متنوع به مناسبت روز دانشجو خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، حسن قاسمی گفت: بر اساس مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه، مقرر شد که دو برنامه به مناسبت روز دانشجو توسط بسیج دانشجویی دانشگاه و جامعه رسانه اسلامی برگزار شود.
وی افزود: اولین برنامه را روز 12 آذر بسیج دانشجویی دانشگاه با بزرگداشت هنرمند انقلابی آقای حمید داوودآبادی برگزار کرد که بسیار مورد توجه و استقبال دانشجویان و اصحاب رسانه ها قرار گرفت. برنامه دوم روز 19 آذر در قالب برگزاری جشن در آمفی تئاتر دانشگاه و توسط جامعه رسانه اسلامی تدارک دیده شده است.
قاسمی گفت: به همین مناسبت مسابقه فوتسال آقایان با حضور 8 تیم در دو گروه چهار تیمی در جریان است و در بخش خواهران نیز چندین رقابت ورزشی انجام شده و تیم ها و نفرات برتر در جشن روز 19 آذر معرفی خواهند شد. روز پنجشنبه 15 آذر خواهران دانشجو به اردوی تفریحی سورتمه تهران می روند. همچنین دو اردوی ورزشی برای برادران و خواهران دانشجو در مجموعه اُپارک تدارک دیده شده است.
مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما ادامه داد: جمعه شب نیز پس از نماز مغرب و عشا، مراسم جشنی در خوابگاه شهید آوینی تدارک دیده شده و از برادران خوابگاه نظام دوست هم برای حضور در این جشن دعوت به عمل آمده است.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.