تعداد بازدید : 85 - تاریخ خبر : چهارشنبه 14 آذر 1397 - 02:47
چالش های تهیه کنندگی در تلویزیون

یک کارگردان تلویزیونی: برنامه سازی تلویزیونی در جامعه امروز ما از ریسک بالایی برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، احسان کاوه در پنجمین جلسه از مجموعه کارگاه « چگونه یک برنامه تلویزیونی بسازیم؟» با اشاره به اهمیت توجه به محتوا و زبان برنامه سازی تلویزیونی که در جلسه قبلی این ورکشاپ بیان کرده بود گفت : متاسفانه برنامه سازهای ما از ریسک بالای برنامه سازی در جامعه ایرانی آگاه نیستند و بدون دانش قبلی، وارد حیطه برنامه سازی می شوند..
مدیر سابق شبکه تهران گفت: دانشجویان دانشگاه باید در این حوزه نیز مطالبه گر باشند زیرا می توانند باعث اصلاح ساختار برنامه سازی شوند.
کاوه با قرائت یادداشتی قدیمی و عتاب آمیز از شهید آوینی پیرامون تهیه کنندگان سازمان صدا و سیما از اهمیت موضوع طرح و برنامه در دهه شصت گفت واعلام کرد: این مسئله سال هاست که دغدغه مدیران رسانه ملی است اما به کیفیت اجرای آن توجهی نمی شود.
احسان کاوه با انتقاد از کارگردانان و تهیه کنندگان صدا و سیما در عدم بکارگیری نیروهای انسانی این سازمان و بهره گیری از نیروهای خارج از سازمان، علت عمده این مشکل را عدم ارتباط رشته تحصیلی برخی دست اندرکاران با حوزه تولید دانست.
وی در ادامه با مطرح کردن نمونه هایی از مقررات پرداخت های مالی و تعرفه های سازمان صدا و سیما به بررسی میزان درآمد و هزینه های یک برنامه مشهور رسانه ملی پرداخت و به دانشجویان را با برخی چالش های این حوزه آشنا کرد.
کاوه در پایان گفت: چالش های دست و پاگیر باعث می شود موسسه هایی موازی در خارج از سازمان وارد حیطه برنامه سازی بشوند و این اتفاق گاهی موجب ناهمگرایی هایی می شود.
لازم به ذکر است احسان کاوه ، کارشناس ارشد مدیریت رسانه است و مدیریت شبکه تهران و مدیریت تولید شبکه آی فیلم را در کارنامه خود دارد. برنامه های جیوگی و فاز از جمله ساخته های رسانه ای این کارگردان و تهیه کننده تلویزیونی است.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.