تعداد بازدید : 72 - تاریخ خبر : سه شنبه 13 آذر 1397 - 10:58
در پیام تشکر نویسنده ادبیات دفاع مقدس از دانشگاه صدا و سیما؛
خودمان بودیم و خودمان

حاج حمید داوودآبادی، جانباز و هنرمند انقلابی در پیامی از دانشگاه صدا و سیما به پاس برگزاری مراسم بزرگداشت ایشان، تشکر کرد.

متن پیام به این شرح است.

تشکر از دوستان
به همت عزیزان بسیج دانشگاه صدا و سیما، به صورتی کاملا خودجوش که خودم اصلا خبر نداشتم، مراسمی برای تجلیل از بنده حقیر تشکیل شد.

لذت و شیرینی این برنامه، اول از همه این بود که تاثیر نوشته ها و کتاب های خود را بر نسل جوان و پرشور دیدم که چه زیبا بود.
بخصوص حضور دو تن از عزیزان مدافع حرم که به گفته خودشان در سوریه "دیدم که جانم میرود" را خوانده و حال کرده بودند!

نکته مهم این بود که به قول دهنمکی: "باوجود اخلاق گند و تندم" همه دوستان این 30 سال را یک جا دیدم و کیف کردم.

عزیزان:
کاظم فرامرزی، حمید حکیم الهی، احسان محمدحسنی، مازیار بیژنی، مسعود دهنمکی، دریالعل، حسین قرایی، گلعلی بابایی، مجید جعفرآبادی، رحیم مخدومی، محسن رنگین کمان، محمدرضا پورحسین، فرزند شهید جهانشاه کریمیان، عزیزان گروه جاویدنشان (یادآوران حاج احمد متوسلیان) و ...

شیرین ترین چیز کاریکاتوری بود که دوست عزیز و هنرمندم مازیار بیژنی همانجا از چهره ام کشید. خیلی حال کردم.
یکی از امتیازات برجسته مراسم امروز، عدم حضور مجری معروف و پولکی، و از آن مهمتر مسئولین رده بالای مملکتی بخصوص مسئولین فرهنگی بود.
خودمان بودیم و خودمان.

ممنونم از همت و تلاش ریاست محترم، معاونین، مدیران و دانشجویان و بسیجیان فعال و عزیز دانشگاه صدا و سیما.
خدا به همه عزیزان عزت و سلامتی بدهد و ما را قدردان محبت اینها بگرداند.
خاک پای همه شهدا و خانواده های بزرگوارشان و بسیجیان و مدافعان حرم
حمید داودآبادی

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.