تعداد بازدید : 111 - تاریخ خبر : دوشنبه 12 آذر 1397 - 05:03
« طلایه داران معروف » تجلیل شدند

همزمان با هفته امر به معروف و نهی از منکر، نمایشگاهی با عنوان « از شهدا تا سیدالشهدا(ع)» در سازمان صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، روز یکشنبه 11 آذر، دانشجویانی که با موضوع امر به معروف و نهی از منکر صاحب آثاری بوده و در این نمایشگاه شرکت کردند از سوی حجت الاسلام علی معتمدی مدیر دفتر حوزه علوم اسلامی دانشگاه صدا و سیما مورد تجلیل و قدردانی قرار گرفتند.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.