تعداد بازدید : 112 - تاریخ خبر : دوشنبه 12 آذر 1397 - 02:38
دانشگاه صدا و سیما میزبان « از معراج بازگشته»

بزرگداشت هنرمند انقلابى حاج حمید داوودآبادى تحت عنوان « از معراج برگشته » با حضور چهره هاى فرهنگى ادبیات مقاومت در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما، مراسم بزرگداشت هنرمند انقلابى حاج حمید داوودآبادى با حضور ریاست محترم، معاونین، مدیران و دانشجویان این دانشگاه و همچنین چهره هاى فرهنگى ادبیات مقاومت چون گلعلى بابایى، رحیم مخدومى، مرتضى سرهنگى، مسعود ده نمکى، احسان محمدحسنى، حسین قرایى، محمدمهدى رحمتى و به همت بسیج دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
سردار گلعلى بابایى در شروع سخنرانى خود بیان کرد: من امروز این جا هستم تا راجع به انسانى حرف بزنم که خواندن خاطرات ایشان، وحشت آن فضا را هنوز هم به دلم مى اندازد، حمید داوودآبادى در نوشته هایش کاملا حس و حال فضاى جنگ و آن چه را که دیده بود را به مخاطبان و خوانندگان آثارش بدون هیچ اغراق و ریایی منتقل می کند.
بابایى در ادامه تصریح کرد: رسالت مسئولان فرهنگی این است که از حمید داوودآبادى و تفکراتش دفاع و حمایت جدی به عمل آورد.
او براى انتقال اوج شفافیت نوشته داوودآبادى به قرائت قطعه اى از عملیات رمضان پرداخت و گفت: مقام معظم رهبری در مورد این نوشته ها فرمودند « در این مطالب صفا و صداقت موج می زند. نویسنده غالبا نقش خود را کم رنگ و نقش یاران شهیدش را برجسته کرده است، سوال من از خودم این است که آیا این از معراج برگشتگان مى توانند آرمان های‌شان را در این سفر من الحق حفظ کنند و حتى آن ها را به یاد آورند».
حسین قرایى هم در این مراسم گفت: ما باید تا زمانى که این انقلابى ها زنده هستند جویاى حالشان باشیم، این روزها برخى دهانمان را بو مى کنند که مبادا گفته باشیم انقلاب. داوودآبادى از آن طیف افرادی است که پای انقلاب ایستاده، ایشان ١٤ شغل دولتى داشته که در هیچ کدام ماندگار نشد تا به وظیفه اصلى خود که نگهدارى هدف و فرهنگ انقلاب است، بپردازد.
این شاعر و نویسنده انقلابی افزود: شما باید جلسات متعددى را براى بزرگداشت داوودآبادى و امثالش تدارک ببینید و آنها را عَلَم کنید، تاریخ شفاهى در رابطه با زندگى این عزیزان و نگرش آنها کم است و این موضوع تاسف بار است. البته این شروع کار بسیج دانشگاه صدا و سیما خیلی خوب است و امیدواریم ادامه داشته باشد.
وی تصریح کرد: ما هنرمندان انقلابى را جدى نگرفتیم، نقش داوودآبادى ها در این حوزه خیلى اصیل و جدى است و باید دیده شود، خیلى از هنرمندان به خاطر صراحت در گفتار و درستى هنرشان در بازنمایى حقیقت از دولت اخطار گرفته و مورد حمایت قرار نگرفتند چرا که سخنانشان به مزاج برخى خوش نیامده است.
در ادامه مراسم، حمید داوودآبادی ضمن تشکر از دانشگاه صدا و سیما به واسطه برگزاری این مراسم، با ذکر خاطراتی از همرزمان شهیدش، توصیه در خور توجهی به دانشجویان داشت که از غربت و مظلومیت حاج احمد متوسلیان یاد کنید.

عکس از امیرحسین سیدآقایی

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.