تعداد بازدید : 149 - تاریخ خبر : دوشنبه 12 آذر 1397 - 02:39
خبر خوش؛
در آستانه روز دانشجو، سقف پذیرش امریه خدمت برای دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما برداشته شد

مدیرکل منابع انسانی سازمان صدا و سیما از برداشته شدن هرگونه محدودیت در پذیرش امریه سربازی برای دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما تا تاریخ اول اسفند 1397 خبر داد.

محمود سرتیپی در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما افزود: بر اساس تفاهم نامه سازمان صدا و سیما و ستاد کل نیروهای مسلح، ظرفیت پذیرش امریه خدمت سربازی در سازمان صدا و سیما به طور قابل توجهی افزایش پیدا کرده است. بر همین اساس به تمام درخواست های دانشگاه صدا و سیما با موضوع امریه های دانشجویی که تا پیش از یکم اسفندماه سال جاری اعلام شود پاسخ مثبت داده خواهد شد.
وی که در حاشیه جلسه با ریاست و معاونین محترم دانشگاه صدا و سیما سخن می گفت، تصریح کرد: صدور امریه خدمت برای دانشجویان دانشگاه تا زمانی که رسانه ملی در مشاغل سازمانی خود، نیاز به نیروی انسانی داشته باشد، ادامه خواهد داشت و این امریه تنها به رشته های فنی محدود نمی شود و تمام رشته های تحصیلی دانشگاه صدا و سیما را شامل می شود.
سرتیپی با اظهار خرسندی از جذب فارغ التحصیلان دانشگاه صدا و سیما در سازمان گفت: طی 2 سال گذشته و با مصوبه شورای عالی منابع انسانی بحث کمیته های تخصصی نه تنها جدی تر گرفته شد بلکه به نوعی به ابزار سنجش کیفیت مهارت و معیار تشخیص سطح علمی افراد تبدیل شده است.
مدیرکل منابع انسانی سازمان صدا و سیما ادامه داد: خوشبختانه دانش آموختگان دانشگاه صدا و سیما نسبت به دیگر دانشگاه ها، توانسته اند بالاترین درصد و تعداد قبولی را از این کمیته های تخصصی داشته باشند. این امر نشان از سطح بالای دانش و مهارت دانشجویان و بالطبع ممتاز بودن جایگاه علمی دانشگاه صدا و سیما دارد.
سرتیپی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر مشکل جذب برخی دانشجویان به واسطه بیشتر شدن سنوات و ترم های تحصیلی گفت: سعی ما بر این است که مشکل جذب دانشجویانی که با افزایش سنوات و ترم مواجه می شوند را حتی المقدور مرتفع کنیم.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد با تعامل دوسویه بین دانشگاه صدا و سیما و حوزه منابع انسانی سازمان، شاهد اتفاقات خوبی در زمینه تربیت، آموزش و جذب نیروهای موثر و مورد نیاز سازمان باشیم.

دکتر میناوند عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما به مرتبه علمی « دانشیاری » ارتقاء یافت.
آیت الله صدیقی در جمع دانشجویان دانشگاه صدا و سیما گفت: شما جوانان قدر ایام جوانی را بدانید چرا که سیرالی الله در جوانی آسان تر است.
مراسم روز دانشجو با حضور استاد رحیم پور ازغدی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
روز دانشجو در دانشگاه صدا و سیما با توزیع گل و شیرینی میان دانشجویان گرامی داشته شد.
درس اخلاق استاد آیت الله کاظم صدیقی در دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.