تعداد بازدید : 1075 - تاریخ خبر : یکشنبه 19 دی 1395 - 12:57
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
درخشش دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صداوسیما در جشنواره مردمی فیلم عمار
در اختتامیه هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار که در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، جایزه ویژه هیئت داوران در بخش "داستانی کوتاه"، لوح اول بخش "جنگ نرم"، دیپلم افتخار بخش "مستند نقد درون گفتمانی"، برگزیده بخش "موشن گرافیک"، فانوس "بهترین اثر داستان کوتاه" و لوح افتخار بخش "سبک زندگی" به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صداوسیما اختصاص یافت

در اختتامیه هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار که در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، جایزه ویژه هیئت داوران در بخش "داستانی کوتاه"، لوح اول بخش "جنگ نرم"، دیپلم افتخار بخش "مستند نقد درون گفتمانی"، برگزیده بخش "موشن گرافیک"، فانوس "بهترین اثر داستان کوتاه" و لوح افتخار بخش "سبک زندگی"  به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صداوسیما اختصاص یافت

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در این دوره ازجشنواره عمار، حامد بذر افکن دانشجوی ارشد تهیه کنندگی دانشگاه صداوسیما در بخش "داستانی کوتاه" موفق به کسب جایزه ویژه هیئت داوران شد. حامد بذرافکن با اثر "روزی روزگاری در شرق" در این جشنواره شرکت کرده بود. این فیلم به جشنواره سینمایی " IBIZACINEFEST"  هم راه یافته است. فیلم "روزی روزگاری در شرق" چندی پیش نیز به عنوان یکی از فیلم‌ های نمونه داستانی کوتاه و نیمه بلند راه یافته به جشنواره بین‌المللی وحدت اسلامی اعلام شد.

همچنین لوح اول جنگ نرم به مهدی نقویان دانشجوی رشته کارگردانی دانشگاه صداوسیما تعلق گرفت. مهدی نقویان نیز با اثر "قصه فیل و الاغ" در این جشنواره شرکت کرده بود.

دیپلم افتخار بخش "مستند نقد درون گفتمانی" جشنواره عمار نیز به اثر "گمشده ها" اثر میکاییل دیانی و مهدی صدیقی دانشجوی ارشد تهیه کنندگی دانشگاه صداوسیما تعلق یافت. تدوین گر این اثر مهدی صدیقی بود.

در بخش موشن گرافیک نیز اثر سید محمدرضا خردمندان با عنوان "کابوس" به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد. همچنین سید محمد خردمندان با اثر "دوئل"  فانوس "بهترین اثر داستان کوتاه" را به خود اختصاص داد.

لوح افتخار بخش "سبک زندگی" نیز به خانم مرجان اسماعیلی با مستند "داشتن و نداشتن" تعلق گرفت.

در هفتمین دوره جشنواره مردمی عمار، چهره های مردمی انقلابی و فعالان فرهنگی و هنری جبهه فرهنگی انقلاب در کنار خانواده های شهدای هسته ای، مدافعان حرم و دفاع مقدس نیز همچون سال های گذشته در مراسم اختتامیه حضور داشتند

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...