تعداد بازدید : 680 - تاریخ خبر : 1395/10/19 - 12:57
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
درخشش دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صداوسیما در جشنواره مردمی فیلم عمار
در اختتامیه هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار که در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، جایزه ویژه هیئت داوران در بخش "داستانی کوتاه"، لوح اول بخش "جنگ نرم"، دیپلم افتخار بخش "مستند نقد درون گفتمانی"، برگزیده بخش "موشن گرافیک"، فانوس "بهترین اثر داستان کوتاه" و لوح افتخار بخش "سبک زندگی" به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صداوسیما اختصاص یافت

در اختتامیه هفتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار که در فرهنگسرای بهمن برگزار شد، جایزه ویژه هیئت داوران در بخش "داستانی کوتاه"، لوح اول بخش "جنگ نرم"، دیپلم افتخار بخش "مستند نقد درون گفتمانی"، برگزیده بخش "موشن گرافیک"، فانوس "بهترین اثر داستان کوتاه" و لوح افتخار بخش "سبک زندگی"  به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صداوسیما اختصاص یافت

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در این دوره ازجشنواره عمار، حامد بذر افکن دانشجوی ارشد تهیه کنندگی دانشگاه صداوسیما در بخش "داستانی کوتاه" موفق به کسب جایزه ویژه هیئت داوران شد. حامد بذرافکن با اثر "روزی روزگاری در شرق" در این جشنواره شرکت کرده بود. این فیلم به جشنواره سینمایی " IBIZACINEFEST"  هم راه یافته است. فیلم "روزی روزگاری در شرق" چندی پیش نیز به عنوان یکی از فیلم‌ های نمونه داستانی کوتاه و نیمه بلند راه یافته به جشنواره بین‌المللی وحدت اسلامی اعلام شد.

همچنین لوح اول جنگ نرم به مهدی نقویان دانشجوی رشته کارگردانی دانشگاه صداوسیما تعلق گرفت. مهدی نقویان نیز با اثر "قصه فیل و الاغ" در این جشنواره شرکت کرده بود.

دیپلم افتخار بخش "مستند نقد درون گفتمانی" جشنواره عمار نیز به اثر "گمشده ها" اثر میکاییل دیانی و مهدی صدیقی دانشجوی ارشد تهیه کنندگی دانشگاه صداوسیما تعلق یافت. تدوین گر این اثر مهدی صدیقی بود.

در بخش موشن گرافیک نیز اثر سید محمدرضا خردمندان با عنوان "کابوس" به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد. همچنین سید محمد خردمندان با اثر "دوئل"  فانوس "بهترین اثر داستان کوتاه" را به خود اختصاص داد.

لوح افتخار بخش "سبک زندگی" نیز به خانم مرجان اسماعیلی با مستند "داشتن و نداشتن" تعلق گرفت.

در هفتمین دوره جشنواره مردمی عمار، چهره های مردمی انقلابی و فعالان فرهنگی و هنری جبهه فرهنگی انقلاب در کنار خانواده های شهدای هسته ای، مدافعان حرم و دفاع مقدس نیز همچون سال های گذشته در مراسم اختتامیه حضور داشتند

مراسم تجلیل از نفرات برتر آزمون سراسری ۱۳۹۶ در دانشگاه صدا و سیما برگزار شد.
پذیرش دانشجو از بین داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون سراسری سال 1396
رئیس دانشگاه صداو سیما در سومین نشست مسئولان استانی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: مسئولان اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سراسر کشور می‌توانند ...
رییس دانشگاه صدا و سیما بر هدف‌مندی و به‌روزرسانی خدمات آموزشی مرکز علمی کاربردی رسانه تاکید کرد.
برای دریافت آخرین اخبار مربوط به حج, به آدرس http://labbaik.ir مراجعه کنید