تعداد بازدید : 1211 - تاریخ خبر : پنج شنبه 16 دی 1395 - 07:19
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
درخشش میکاییل براتی دانشجوی دانشگاه صداوسیما در مسابقات "فن آورد"
میکاییل براتی دانشجوی رشته انیمیشن دانشگاه صداوسیما در سومین دوره مسابقه "فن آورد" که در دانشگاه شریف برگزار شد، در رشته تصویر سازی موفق به کسب مقام اول شد.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، در رشته گرافیک این دوره از مسابقات، بخش های تبلیغات، تصویرسازی، هویت بصری وجود داشت، که میکاییل براتی در رشته تصویرسازی رتبه اول را کسب کرد.

مسابقات "فن آورد" مجموعه رقابت های تخصصی مهارت سنجی در رشته های برنامه نویسی کامپیوتر، داده کاوی، گرافیک، برنامه نویسی موبایل، مهندسی برق، معماری و osint است.

"فن آورد" با هدف تسهیل ارتباط صنعت و بازار کار با جامعه متخصصین از سال ۱۳۹۳ اقدام به برگزاری رقابت های سراسری فن آورد کرده است.

این رقابت ها در وهله اول به شناسایی نیازمندی های بخش صنعت پرداخته و با تعریف سنجه های مناسب اقدام به شناسایی و ارزیابی افراد توانمند از سراسر کشور در حوزه های شناسایی شده می پردازد.

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...