تعداد بازدید : 1006 - تاریخ خبر : جمعه 10 دی 1395 - 12:35
مدیریت فرهنگی ورزشی
آغاز ثبت نام نهایی عتبات عالیات دانشگاهیان
ثبت نام نهایی اعزام‌های عتبات عالیات دانشجویان در پایگاه اینترنتی سازمان حج و زیارت از دیروز 9 دی آغاز شد.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سید محمد رضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، آخرین فرصت برای ثبت‌ نام نهایی دانشگاهیان به منظور اعزام به عتبات عالیات را اعلام کرد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: دانشگاهیان یک هفته فرصت دارند تا برای اعزام به عتبات عالیات ثبت نام نهایی خود را انجام دهند. وی افزود دانشجویان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی لبیک به نشانی www.labbayk.ir  ثبت نام نهایی خود را انجام دهند.

فقیهی در ادامه افزود: در این دوره، 16 هزار دانشگاهی به این سفر معنوی اعزام می شوند

دانشگاه را در کنار بهترین و مجرب ترین استادان و هنرمندان صدا و سیما تجربه کنید.
گرافیست و مدرس علم انیمیشن، داشتن سبکی مستقل در انیمیشن سازی را ضرورتی برای هویت بصری تولیدات داخلی قلمداد کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...