تعداد بازدید : 1154 - تاریخ خبر : جمعه 10 دی 1395 - 12:35
مدیریت فرهنگی ورزشی
آغاز ثبت نام نهایی عتبات عالیات دانشگاهیان
ثبت نام نهایی اعزام‌های عتبات عالیات دانشجویان در پایگاه اینترنتی سازمان حج و زیارت از دیروز 9 دی آغاز شد.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، سید محمد رضا فقیهی رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان، آخرین فرصت برای ثبت‌ نام نهایی دانشگاهیان به منظور اعزام به عتبات عالیات را اعلام کرد.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: دانشگاهیان یک هفته فرصت دارند تا برای اعزام به عتبات عالیات ثبت نام نهایی خود را انجام دهند. وی افزود دانشجویان می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی لبیک به نشانی www.labbayk.ir  ثبت نام نهایی خود را انجام دهند.

فقیهی در ادامه افزود: در این دوره، 16 هزار دانشگاهی به این سفر معنوی اعزام می شوند

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.