تعداد بازدید : 421 - تاریخ خبر : 1395/10/07 - 10:41
تیم کارمندان فایر وال در جام فوتسال شهدای دانشگاه صداوسیما قهرمان شد
اولین دوره جام فوتسال کارمندان دانشگاه صداوسیما با عنوان جام شهدای دانشگاه با قهرمانی تیم فایر وال به پایان رسید.

اولین دوره جام فوتسال  کارمندان دانشگاه صداوسیما با عنوان جام شهدای دانشگاه با قهرمانی تیم فایر وال به پایان رسید.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، مسابقات فوتسال جام کارمندان دانشگاه صداوسیما با حضور شش تیم به صورت دوره ای برگزار شد که تیم فایر وال با کسب ۱۶ امتیاز در مکان اول این مسابقات قرار گرفت.
تیم شهید جوانمرد نیز در این مسابقات به مقام دوم رسید.

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.