تعداد بازدید : 888 - تاریخ خبر : سه شنبه 7 دی 1395 - 10:41
تیم کارمندان فایر وال در جام فوتسال شهدای دانشگاه صداوسیما قهرمان شد
اولین دوره جام فوتسال کارمندان دانشگاه صداوسیما با عنوان جام شهدای دانشگاه با قهرمانی تیم فایر وال به پایان رسید.

اولین دوره جام فوتسال  کارمندان دانشگاه صداوسیما با عنوان جام شهدای دانشگاه با قهرمانی تیم فایر وال به پایان رسید.

به گزارش هیئت تحریریه سایت دانشگاه، مسابقات فوتسال جام کارمندان دانشگاه صداوسیما با حضور شش تیم به صورت دوره ای برگزار شد که تیم فایر وال با کسب ۱۶ امتیاز در مکان اول این مسابقات قرار گرفت.
تیم شهید جوانمرد نیز در این مسابقات به مقام دوم رسید.

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.