تعداد بازدید : 410 - تاریخ خبر : 1395/10/01 - 03:32

مدیر جلسه: دکتر صدیقه بصیر جعفری

دوشنبه مورخ 95/10/6  ساعت 13

مکان نمایش یک کتابخانه

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.