تعداد بازدید : 664 - تاریخ خبر : چهارشنبه 1 دی 1395 - 03:06
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از کازشناسی ارشد-مرتضی صالح آبادی
نظری: آسیب شناسی قهرمان پردازی در نمایشهای رادیویی صدای جمهوری اسلامی ایران عملی: نگارش نمایشنامه رادیویی فراموشی

رشته: رادیو گرایش نویسندگی

استاد راهنما: دکتر محمود اربابی

استاد مشاور: دکتر حسن خجسته

استادان داور: دکتر مجید شریف خدایی - آقای ایوب آقا خانی

مدیر جلسه: دکتر ویدا همراز

یکشنبه مورخ95/10/5  ساعت 10

مکان نمایش یک کتابخانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.