تعداد بازدید : 748 - تاریخ خبر : چهارشنبه 1 دی 1395 - 03:06
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از کازشناسی ارشد-مرتضی صالح آبادی
نظری: آسیب شناسی قهرمان پردازی در نمایشهای رادیویی صدای جمهوری اسلامی ایران عملی: نگارش نمایشنامه رادیویی فراموشی

رشته: رادیو گرایش نویسندگی

استاد راهنما: دکتر محمود اربابی

استاد مشاور: دکتر حسن خجسته

استادان داور: دکتر مجید شریف خدایی - آقای ایوب آقا خانی

مدیر جلسه: دکتر ویدا همراز

یکشنبه مورخ95/10/5  ساعت 10

مکان نمایش یک کتابخانه

استاد بین المللی هنرانیمیشن، ظرفیت های تدریس و فراگیری این هنر را در دانشگاه صدا و سیما بسیار خوب دانست و گفت: نباید به وضع موجود اکتفا کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما همزمان با پایان دوره 4 روزه کارگاه انیمیشن فیلم کوتاه با تدریس استاد فرانسوی این هنر از این کارگاه آموزشی بازدید کرد.
با حضور ریاست دانشگاه صدا و سیما تعدادی از استادان این دانشگاه که به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، مورد تکریم و قدردانی قرار گرفتند.
بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.