تعداد بازدید : 428 - تاریخ خبر : 1395/09/29 - 08:58
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-کاوه جهانگیری
نظری: تبیین اصالت تقدمی سفر قهرمان در منطق الطیر عطار در مقایسه با الگوهای غربی برای نویسندگان متون نمایشی عملی: کوگ تاراز

رشته: تهیه کنندگی  گرایش نمایش

استاد راهنما: دکتر محمود اربابی

استاد مشاور: دکتر سید حسن شهرستانی

استادان داور: دکتر مسعود نقاش زاده - آقای علی اصغر دارابی

مدیر جلسه: دکتر ناصر گل محمدی

دوشنبه مورخ 95/9/29 ساعت 9

مکان: نمایش یک کتابخانه

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.