تعداد بازدید : 816 - تاریخ خبر : دوشنبه 29 آذر 1395 - 08:58
مدیریت فرهنگی ورزشی دانشگاه
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-کاوه جهانگیری
نظری: تبیین اصالت تقدمی سفر قهرمان در منطق الطیر عطار در مقایسه با الگوهای غربی برای نویسندگان متون نمایشی عملی: کوگ تاراز

رشته: تهیه کنندگی  گرایش نمایش

استاد راهنما: دکتر محمود اربابی

استاد مشاور: دکتر سید حسن شهرستانی

استادان داور: دکتر مسعود نقاش زاده - آقای علی اصغر دارابی

مدیر جلسه: دکتر ناصر گل محمدی

دوشنبه مورخ 95/9/29 ساعت 9

مکان: نمایش یک کتابخانه

بر اساس اعلام معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه صدا و سیما به اطلاع آن دسته از دانشجویان دوره روزانه کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی- کارشناسی- کارشناسی ارشد) ورودی ۹۶ که...
جشنواره های ملی فیلم کوتاه سایه و فیلم کوتاه روستایی و عشایری ارسباران شاهد حضور آثاری دانشجویی از دانشگاه صدا و سیما شدند.
روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما در خصوص انتشار اظهاراتی غیر دقیق با موضوع استخدام دانش‌آموختگان این دانشگاه اطلاعیه ای به این شرح صادر کرد.
رییس دانشگاه صدا و سیما به مناسبت بازگشت همه رشته‌های این دانشگاه به دفترچه آزمون کارشناسی ارشد توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به شرح ذیل صادر کرد.
کلیه رشته های دانشگاه صدا و سیما به دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش آموزش کشور بازگشت.