تعداد بازدید : 441 - تاریخ خبر : 1395/09/15 - 07:26
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-علی نوری ممرآبادی

نظری: مقایسه گفتمان بی بی سی و صدای آمریکا در مورد انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری

رشته ارتباطات گرایش تحقیق

استاد راهنما: دکتر علی اکبر رزمجو

استاد مشاور: دکتر محمد علی هرمزی زاده

استادان داور: دکتر سید محسن بنی هاشمی- دکتر پیمان جبلی

مدیر جلسه: دکتر محسن شاکری نژاد

دوشنبه مورخ 95/9/22 ساعت 11

مکان: نمایش یک کتابخانه

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...