تعداد بازدید : 405 - تاریخ خبر : 1395/09/15 - 07:26
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-علی نوری ممرآبادی

نظری: مقایسه گفتمان بی بی سی و صدای آمریکا در مورد انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری

رشته ارتباطات گرایش تحقیق

استاد راهنما: دکتر علی اکبر رزمجو

استاد مشاور: دکتر محمد علی هرمزی زاده

استادان داور: دکتر سید محسن بنی هاشمی- دکتر پیمان جبلی

مدیر جلسه: دکتر محسن شاکری نژاد

دوشنبه مورخ 95/9/22 ساعت 11

مکان: نمایش یک کتابخانه

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.