تعداد بازدید : 759 - تاریخ خبر : دوشنبه 15 آذر 1395 - 07:26
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-علی نوری ممرآبادی

نظری: مقایسه گفتمان بی بی سی و صدای آمریکا در مورد انتخابات پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری

رشته ارتباطات گرایش تحقیق

استاد راهنما: دکتر علی اکبر رزمجو

استاد مشاور: دکتر محمد علی هرمزی زاده

استادان داور: دکتر سید محسن بنی هاشمی- دکتر پیمان جبلی

مدیر جلسه: دکتر محسن شاکری نژاد

دوشنبه مورخ 95/9/22 ساعت 11

مکان: نمایش یک کتابخانه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صدا و سیما روز مهندس برای نخستین بار و به همت و برنامه ریزی انجمن علمی برق دانشگاه صدا و سیما برگزار می شود.
کارگردان انیمیشن «جم شید» شخصیت پادشاه ایرانی را چند بعدی دانست و کاراکتر هنری وی را خاکستری توصیف کرد.
دانشگاه صدا و سیما شاهد حضور هنرمندان و استادان از چندین دانشگاه و دانشکده هنری و استودیوهای فعال کشوری در بخش گرافیک و جلوه های دیجیتالی در هفته انیمیشن خواهد ...
نخستین المپیاد ورزشی دانشجویی دانشگاه صدا وسیما در 17 رشته و در دو گروه برادران و خواهران در حال برگزاری است.
رییس دانشگاه صدا و سیما در احکامی جداگانه چهار انتصاب جدید را در بخش های مختلف این دانشگاه تعیین کرد.