تعداد بازدید : 453 - تاریخ خبر : 1395/09/13 - 08:38
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-قادر مصطفایی

نظری: الگوریتم زمان بندی منصفانه برای سرویس IPTV در شبکه های اترنت غیر فعال نوری

رشته تحصیلی : مهندسی مخابرات گرایش سیستم

استاد راهنما: دکتر محمد بهدادفر

استاد مشاور: دکتر محمد رضا نوری فرد

استادان داور: دکتر تورج شبانیان- پروفسور محمد قنبری

مدیر جلسه: دکتر بابک حاجی باقر نائینی

زمان: یکشنبه مورخ 95/9/14

مکان: نمایش یک کتابخانه

جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.
نصب لینک وایرلس و تجهیزات سرویس های اینترنتی خوابگاه های دانشگاه صدا و سیما آغاز شد.
به اطلاع آن دسته از داوطلبان آزمون تحصیلات تکمیلی 1396 که در سیستم جامع دانشگاهی گلستان ثبت نام نموده اند، اما از طرف سازمان سنجش به عنوان معرفی‌شدگان چندبرابر ...