تعداد بازدید : 406 - تاریخ خبر : 1395/09/13 - 08:38
تحصیلات تکمیلی
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد-قادر مصطفایی

نظری: الگوریتم زمان بندی منصفانه برای سرویس IPTV در شبکه های اترنت غیر فعال نوری

رشته تحصیلی : مهندسی مخابرات گرایش سیستم

استاد راهنما: دکتر محمد بهدادفر

استاد مشاور: دکتر محمد رضا نوری فرد

استادان داور: دکتر تورج شبانیان- پروفسور محمد قنبری

مدیر جلسه: دکتر بابک حاجی باقر نائینی

زمان: یکشنبه مورخ 95/9/14

مکان: نمایش یک کتابخانه

رئیس و هیات رئیسه دانشگاه صدا و سیما از دانشکده دین و رسانه این دانشگاه در شهر قم بازدید و با استادان مدیران و دانشجویان این دانشکده دیدار و گفتگو کردند.
با حمایت‌ رئیس سازمان صدا و سیما و اختصاص بودجه ویژه، تجهیز و به روزرسانی امکانات آموزشی و فنی این دانشگاه آغاز شد.
فرا رسیدن ایام شهادت جانسوز امام اول شیعیان جهان، مولی الموحدین، امیرالمؤمنین، مولای متقیان، حضرت علی ع را تسلیت عرض می کنیم و قبولی طاعات و عبادات شما را در ش...
دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات ABU Prizes 2017 می توانند آثار رادیویی خود را با مشخصات زیر ، تا تاریخ 96/3/27 به امور بین الملل دانشگاه تحویل نمایند.