تعداد بازدید : 4510 - تاریخ خبر : 1395/09/01 - 01:49
منبع خبر: اداره کل آموزش دانشگاه
اطلاعیه مراجعه پذیرفته شدگان مرحله مصاحبه علمی آزمون سراسری سال تحصیلی 96-95

.

بدینوسیله به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان مرحله مصاحبه علمی می‌رساند؛ جهت انجام امور مربوط به مصاحبه عقیدتی در روز یکشنبه مورخ  14/09/1395  ساعت 09:00  با در دست داشتن مدارک ذیل به اداره کل آموزش دانشگاه صدا و سیما مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز:

• 10 قطعه عکس 4×3 پشت‌ نویسی شده
  • اصل و یک برگ تصویر تمام صفحات شناسنامه
  • اصل و یک برگ تصویر کارت ملی
  • مدرکی که روشن کننده وضعیت نظام وظیفه داوطلب باشد (مخصوص برادران)
  • یک برگ تصویر گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی
  • گواهی اشتغال به تحصیل جهت آن دسته از معرفی شدگانی که در سایر دانشگاهها مشغول به تحصیل می‌باشد.
  •  گواهی رسمی جهت داوطلبان عزیز شاهد، ایثارگر و ...

سید عارف علوی به عنوان معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه صدا و سیما معرفی شد.
جلسه دیدار دانشجویی با رییس و معاونان دانشگاه صدا و سیما در باره ضرورت و ویژگی های " نظام امتیازبندی دانش آموختگان" برای جذب در رسانه ملی برگزار شد.
جلسه دیدار دانشجویی درباره تبیین ضرورت و ویژگی‌های "نظام امتیازبندی دانش‌آموختگان" برای جذب در سازمان صدا و سیما
دانشگاه صدا و سیما در پژوهش و بهره‌برداری از گنجینه‌های تصویری رسانه ملی با اداره‌کل آرشیو و شبکه‌های سیما همکاری خواهد کرد‌.
دانشگاه صدا و سیما متناسب با نیازهای سازمان برای شناسایی و پذیرش بهترین‌ داوطلبان ادامه تحصیل با دقت ویژه و حساسیت بیشتری عمل خواهد کرد.